Николай Живанкин

ръководител качество и сигурност в Булпрос консултинг АД. Има над 15 години професионален опит в ИТ индустрията. Стартира кариерата си като ИТ специалист в Мегалан Нетуърк и ВМА. След това става част от екипа на Адеко България, където е заемал различни технически и мениджърски позиции в HP Global Delivery Center Bulgaria. От 2010 г. е съосновател и мениджър в една от най-големите и бързо развиващите се ИТ компании в България – Булпрос Консултинг АД. В момента, Николай управлява процесите по сигурност и качество в компанията. От 2006 г. Николай търгува с различни инструменти на финансовите пазари - валути, акции, злато, петрол. След раздвижването на крипто пазара в края на 2016 г. той се ориентира и към него.

Радой Стоянов

с близо 20 години професионален опит в различни бизнес сфери: от ръководене на проекти, до софтуерно инжинерство и консултантство. През по-голямата част от мениджърската си кариера, той се е фокусирал предимно върху финансовата и ИТ индустриите. Радой има уникален подход, който съчетава хармонично бизнес аспекта с технологичното познание. Именно това го прави мениджър с доказани успехи в компанията, за която работи. Той е иноватор в работата си, постигнал е сериозни успехи при оптимизация на фирмените процеси и финансовите разходи, а също така и по линия на качеството на предлаганите услуги и удволетвореността на клиента.

Емилиян Енев

Емилиян Енев е дигитален предприемач и съосновател на ReCheck - една от първите компании с работещи блокчейн продукти в България.

Той е редовен лектор на събития свързани с децентрализирани технологии и адвокат на блокчейн като бъдещата инфраструктура за обмяна на стойност и данни. Консултира компании за това как да автоматизират и реорганизират процесите си чрез нови подходи - изграждане на блокчейн мрежи, смарт контракти и децентрализирани приложения. Допринася към разработката на пилотни проекти от европейски институции, холандски и немски корпоративни партньори. Емилиян Енев е фокусиран върху практичните измерения на блокчейн и е отдаден на подготовката на компаниите за навлизането й в бизнеса. Победител в конкурси и носител на награди, последното му признание е включването му в ТОП 10 на най-изявените млади личност в България в категория "Наука и технологично развитие" в конкурс на JCI.

Александър Захариев

работи като старши финансов анализатор в Софтуер Груп. Той има повече от 7 години опит на различни позиции в сферата на финансите, като преди Софтуер Груп се е занимавал с оперативни финанси в PPD, както с и одиторски услуги и консултиране в Grant Thornton. Извън работата си Александър запалено се интересува от теми, свързани с информационните технологии, бизнес иновации и блокчейн разработки. Провежда обучения за блокчейн и дигитални активи в Софтуер Груп, като лансира адаптирането им и в решенията на компанията.

Константин Кунев

оглавява отдел "Развитие и обучение" в Софтуер Груп. С над 7 години опит в управлението на процеси и екипи, както и в създаването на програми за лично и кариерно развитие, с близо 10 години опит в сферата на информационните технологии и аутсорсинг индустрията. Експертизата на Константин е в изграждането на програми за обучение, като предишните му проекти са свързани с координирането и ръководенето на програми за развитие на управленски кадри, технологични и сертификационни обучения, както и организацията на интерактивни уъркшопи.