Учебни предмети

Основи на Блокчейн Технологията

Днешния високотехнологичен свят изцяло е погълнал ежедневието на всеки един от нас. Блокчейн е една от най-новите технологии, които дават сериозна заявка да променят света такъв, какъвто го познаваме. Преди обаче да навлезем в „дълбоките води“ ще се запознаем с историята на Блокчейн технологията и нейното развитие.Разберете как е устроена, как функционира и какви са основните й характеристики, които я правят толкова интересна.

Блокчейн Екосистема

Този курс ще ви запознае с градивните блокове на Блокчейн екосистемата, както и с процесите и взаимодействията между тях. Ще научите повече за:

Блокчейн иновации

Иновациите – това е движещата сила, която е в основата на прогреса и развитието на света. Всяка една от тях представлява стъпка към по-добър и качествен живот. В този курс ще се запознаем с основните принципи при иновациите – как се създават, реализират и разпространяват. След това ще разгледаме иновациите в контекста на Блокчейн технологията и как тя може да бъде използвана, за да революционизира индустриите и различните сфери на съвременния живот. Ще проследим как се създават реални крипто-проекти.

Организация на ICO

За реализирането на всеки крипто-проект е необходимо финансиране. Един от най-иновативните методи за събиране на средства е Initial Coin Offering (ICO). В курса ще разгледаме стъпките, които са необходими за организиране на ICO, технологиите и процесите, на които се базира, както и факторите за неговия успех. Курсът включва практическа разработка на ICO проект.