Лектори

Николай Живанкин

Николай Живанкин

Николай Живанкин е инженер по Компютърни системи и технологии от Технически Университет – София. Има над 15 години професионален опит в ИТ индустрията. Стартира кариерата си като ИТ специалист в  Мегалан Нетуърк  и ВМА. След това става част от екипа на Адеко България, където е заемал различни технически и мениджърски позиции в HP Global Delivery Center Bulgaria. От 2010 г. е съосновател и мениджър в една от най-големите и бързо развиващите се ИТ компании в България – Булпрос Консултинг АД. В момента, Николай управлява процесите по сигурност и качество в компанията. От 2006 г. Николай търгува с различни инструменти на финансовите пазари - валути, акции, злато, петрол. След раздвижването на крипто пазара в края на 2016 г. той се ориентира и към него.

Радой Стоянов

Радой Стоянов

Радой има близо 20 години професионален опит в различни бизнес сфери: от ръководене на проекти, до софтуерно инжинерство и консултантство. През по-голямата част от мениджърската си кариера, той се е фокусирал предимно върху финансовата и ИТ индустриите. Радой има уникален подход, който съчетава хармонично бизнес аспекта с технологичното познание. Именно това го прави мениджър с доказани успехи в компанията, за която работи. Той е иноватор в работата си, постигнал е сериозни успехи при оптимизация на фирмените процеси и финансовите разходи, а също така и по линия на качеството на предлаганите услуги и удволетвореността на клиента.

Александър Захариев

Александър Захариев

Александър е ключов кадър на водещата глобална българска технологична компания Software Group. Компанията оперира в близо 70 държави по всички точки на планетата. Позицията на Александър е главен финансов анализатор. Той, също така, е и главния  вътрешен обучител на различни теми, свързани с лични финанси, диверсифициране на инвестициите, както и финансови обучения за не-финансисти. Със своите опит и познания, Александър ще допринесе осезаемо за високото качество и ефективност на магистърската ни програма.

Ангел Парасков

Ангел Парасков

Ангел Парасков е зам. ръководител отдел „Развитие и внедряване“  в Софтуер Груп. В тази роля той е отговорен за процесите и развитието на отдела, ръководене на екипите на фирмата във Филипинте, Варна и Мексико. Ангел има повече от 10 години опит в разработката на софтуер, наемане и изграждане на девелопмент екипи, внедряване на различни финансови продукти в над 20 държави в Африка, Азия, Европа и Океания. Предишния опит включва фирми като Mentormate и i:FAO преди да се присъедини към SoftwareGroup. Ангел е бакалавър по Математика и Информатика към Софийския Университет „Св. Климент Охридски“ участник и жури в многобройни олимпиади по математика и информатика.